Cum Comand?

Pentru a putea face upgrade-ul de la cheia clasică la cea smart cu display, mașina dumneavoastră trebuie să aibă funcția de keyless go, ceea ce înseamnă că poate fi pornită doar apăsând butonul start/stop, fără a fi nevoie să introduceți cheia în contact. Asigurați-vă că mașina dumneavoastră îndeplinește această cerință.

 1. Prețul: Cheia smart cu display color și touchscreen costă de la 240 euro / 1190 RON.

 2. Nu este necesară prezența personală: Pentru a face upgrade-ul de la cheia clasică la cea smart, nu trebuie să fiți prezent fizic aici sau cu mașina. Este suficient să ne trimiteți o cheie a mașinii dumneavoastră prin serviciile de curierat (DPD / DHL / Hermes / FanCurier).

 3. Instalarea cheii: Atunci când cheile ajung la dumneavoastră, acestea vor fi deja instalate, fiind livrate ca și cum ar fi fost preinstalate în fabrică cu sistemul de cheie inteligentă.

Adresă de expediere:

 • Pentru clienții din România:

 • Nume: Empresa&GM SRL
  Adresa: Avram Iancu 456d com Florești, Județul Cluj
  Cod poștal: 407280
  Număr de telefon: 📞 0761 043 155 (Vă rugăm să completați acest număr de telefon pe documentul de expediere al curierului.)

 • Metoda de plată pentru clienții din România este: Ramburs.

 • Pentru clienții din afara României:

 • Nume firma: DM SmartElectronics

  Strada: Winterbach 407
  Localitate: Horgenzell
  Cod Postal: 88263
  Tara: Germania
  Contact Telefon: 📞 +49 15510 386809

  🔴 Vă rugăm să ne transmiteți pe WhatsApp la unul din numerele de mai sus, numele de pe care va veni coletul atunci când trimiteți cheia. Multumim!

 • Metoda de plată pentru clienții din afara României este: Transfer bancar / Plata cu cardul pe website-ul www.DM-SmartElectronics.com, de unde vă puteți alege singuri modelul dorit de cheie, cu sau fără instalare!

FOARTE IMPORTANT : După ce ați trimis cheia prin serviciul de curierat, vă rugăm să ne trimiteți o fotografie cu AWB-ul (avizul de expediție) de la firma de curierat (DHL, Fan Courier, Poșta etc.) la numărul de telefon de pe WhatsApp sau să ne sunați la numărul de telefon +49 15510 386809. Aceasta ne va ajuta să vă identificăm și să procesăm comanda cât mai eficient posibil.

Pentru orice întrebări suplimentare sau asistență în procesul de comandă, vă rugăm să ne contactați prin telefon – +49  15510 386809.  Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ajute.